Maak de

reis van

je leven

Lees hier de informatie over
inschrijven op De Ring
Inschrijven

Aanmelden voor de brugklas

Inschrijven voor de brugklas van De Ring van Putten kon tot en met 31 maart 2024. In het nieuwe schooljaar vind je op deze pagina de informatie voor de inschrijving voor de brugklas van 2025-2026.

Inschrijven


Inschrijven voor de brugklas van De Ring van Putten

De inschrijving voor de brugklas 2024-2025 van De Ring van Putten kon tot en met 31 maart 2024 en is nu gesloten. Wil je je inschrijven voor de brugklas van 2025-2026? houd onze site dan goed in de gaten. Na de zomervakantie vind je hier de actuele informatie over inschrijven.

Hieronder lees je wat algemene informatie over het aanmelden op De Ring. Inschrijven kan op twee manieren:

1. Online inschrijven
Dit kan tijdens de inschrijfperiode op ieder moment en vanaf iedere plaats. Online inschrijven kan hier.

2. Papieren inschrijfformulier

Het inschrijfformulier is op deze pagina te downloaden. Het ingevulde inschrijfformulier kan tijdens de inschrijfperiode iedere werkdag tussen 08:00 en 16:00 uur worden ingeleverd bij de leerlingenadministratie van de school. Liever inscannen en e-mailen? Stuur het dan naar: brugklas@deringvanputten.nl.


Natuurlijk kunnen wij ook samen het formulier invullen. Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Zodra de inschrijving door ons verwerkt is, versturen wij per post een bevestiging van deze 'voorlopige inschrijving' . Dit duurt ongeveer twee tot vier werkdagen. Vervolgens verwerken we de voorlopige inschrijvingen en informeren wij de leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers(s) over de definitieve aanname en plaatsing. Dit is een secuur werkje en duurt enkele weken.

Sommige basisscholen verzorgen de inschrijving voor de ouders: deze zorgen ervoor dat het inschrijfformulier bij De Ring van Putten terecht komt. Informeer bij de basisschool hoe dit werkt.

Inschrijven voor de tweede klas of hoger van De Ring van Putten

Neem contact op met de school om in te schrijven vanaf de tweede klas en hoger. 0181-457144 of info@deringvanputten.nl onder vermelding van gewenste plaatsingsjaar en -niveau.

Bijlage bij inschrijfformulier: Algemene bepalingen

Veelgestelde
vragen

Wordt iedereen aangenomen?
Welke leerlingondersteuning wordt geboden?
Welke brugklassen heeft De Ring van Putten?
Is er voldoende plaats in de brugklas?

Doe mee!
Dit zijn
onze activiteiten