Kom werken bij
De Ring van Putten

Is onderwijs je passie? Dan is De Ring van Putten jouw school!
Onze school is altijd in beweging om ervoor te zorgen dat we ons onderwijs blijven verbeteren.
Als docent heb je bij ons volop gelegenheid bij te dragen aan  onderwijsontwikkelingen. Dit doe je natuurlijk binnen je lessen, maar ook in ontwikkel- en werkgroepen zijn jouw ideeën en kennis meer dan welkom.

De Ring: ruimte voor jouw ambities
Ons ontwerp- en ontwikkellokaal, de aanleg van onze schooltuin en een nieuwe serie talentlessen zijn enkele voorbeelden van recente initiatieven die door onze docenten zijn ontwikkeld en worden uitgevoerd. Op De Ring geven de docenten zelf vorm aan de ontwikkeltijd die hun ter beschikking staat.

Je bent welkom op De Ring van Putten
Wij hebben veel aandacht voor onze nieuwe collega's. Je volgt een tweejarig inductietraject en krijgt een peercoach. Ervaren docentenbegeleiders organiseren bijeenkomsten en themamiddagen en zijn jouw vraagbaak. Op die manier zorgen wij ervoor dat je je snel thuis voelt en dat je kunt bijdragen aan de ambitie van onze school: het beste onderwijs voor onze leerlingen. Wil je hier meer informatie over? Onze collega's leggen het je uit in deze video.
‍‍
Laten we kennismaken
Spreekt onze school jou aan? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou , als docent, werkstudent, of onderwijsondersteuner? Wij ontmoeten je graag en nodigen je van harte uit uit voor een kennismakingsgesprek! Mail naar Meral Dedeci, conrector personeel, en maak een afspraak: ddc@deringvanputten.nl.

Dit vinden wij belangrijk

Wij zijn een openbare scholengemeenschap.
Op De Ring kun je zijn wie je bent. Dat geldt voor onze leerlingen en voor de mensen die bij ons werken. Als collega draag je eraan bij dat onze leerlingen met een open en verdraagzame blik naar elkaar en naar de wereld om hen heen kijken. Op De Ring van Putten houden wij rekening met elkaar en wij zorgen er samen voor dat onze school een fijne plek is om te leren en te werken.

De Ring van Putten is onderdeel van onderwijsgroep Galilei. Onze onderwijsgroep verzorgt openbaar voortgezet onderwijs op vijf scholen in Spijkenisse, Brielle en Hellevoetsluis. Kijk hier voor de vacatures op al onze scholen.

Herken jij
jezelf
Het beste onderwijs

Op De Ring zijn we altijd in ontwikkeling om voor het beste onderwijs te zorgen.

Ruimte voor jouw groei

Op onze school stimuleren wij de professionele ontwikkeling van onze collega's.

Meer dan je werk

Er is regelmatig wat de doen na werktijd: ga de sportieve strijd aan met je collega's, of leer hen beter kennen tijdens een van de personeelsactiviteiten.

Jouw plek

Het is belangrijk dat je je snel bij ons thuis voelt. Daar zorgen wij voor.

Ontwikkel jezelf en doe wat je leuk vindt
De Ring is voor iedereen makkelijk bereikbaar

Veelgestelde
vragen

Verwacht De Ring van Putten dat nieuwe collega's ook direct coach worden?
Kan ik meedoen met internationaliseringsactiviteiten?
Worden er veel personeelsactiviteiten georganiseerd?
Wat maakt De Ring een fijne werkplek?

Toch nog vragen?
Neem contact op!

Versturen
Formulier verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.