Minilessen en extra minilessen

Bijna alle groepen 8 doen samen met hun juf of meester mee aan de minilessen van De Ring. Je volgt dan een paar proeflessen en je krijgt een tour door de school. Ben jij met je basisschool niet naar de minilessen geweest? Meld je dan aan voor de extra minilessen op woensdagmiddag 14 februari.

De minilessen van De Ring

We doen dan net alsof jij even een echte brugklasser op De Ring bent: jij krijgt een coach, een lesrooster en gaat van lokaal naar lokaal om telkens een nieuwe les te volgen. Op die manier maak jij kennis met de school en met de mensen die er werken. Het is een goede manier om de school beter te leren kennen.

Extra minilessen

Tijdens deze middag krijg jij een rondleiding door de school en volg je een aantal interessante minilessen. Jij voelt dan hoe het is om een brugklasser op De Ring te zijn. Natuurlijk heb je ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

De extra minilessen vinden plaats op woensdagmiddag 14 februari 2024 vanaf 13:45 uur. Het programma duurt tot 15:30 uur.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Heb jij nog vragen over de extra miniles? Stuur dan een mailtje naar mevrouw De Geus: ges@deringvanputten.nl

Toch nog vragen?
Neem contact op!

Versturen
Formulier verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.