De minilessen van De Ring van Putten

Bijna alle groepen 8 uit Nissewaard, Hoogvliet en Albrandswaard doen samen met hun juf of meester mee aan de minilessen van De Ring. Je volgt dan een paar proeflessen en je krijgt een tour door de school. Zit jij volgend jaar in groep 8? Dan kom je in januari 2025 vast ook naar onze minilessen!

De minilessen van De Ring

Tijdens de minilessen maak je samen met jouw groep 8 zelf mee hoe het is om een échte brugklasser op De Ring van Putten te zijn! Je krijgt een coach, een lesrooster en gaat van lokaal naar lokaal om telkens een nieuwe les te volgen. Op die manier maak jij kennis met de school en met de mensen die er werken. Het is een goede manier om de school beter te leren kennen. Het volgende schooljaar zijn de minilessen in januari 2025.

Kom naar de extra minilessen

Ben jij niet met je groep 8 naar onze minilessen geweest? Geen probleem! Je kunt dan meedoen met onze extra minilessen.
Tijdens deze middag krijg jij een rondleiding door de school en volg je een aantal interessante minilessen. Jij voelt dan hoe het is om een brugklasser op De Ring te zijn. Natuurlijk heb je ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Wil jij volgend schooljaar meedoen aan de extra minilessen? Je hoort er meer over tijdens ons Open Huis van 1 februari 2025, of houd onze website goed in de gaten.

Aanmelden

Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Heb jij vragen over de minilessen? Stuur dan een mailtje naar  info@deringvanputten.nl

Toch nog vragen?
Neem contact op!

Versturen
Formulier verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.