Openbaar onderwijs

In onze brugklasafdeling wennen de brugklassers met elkaar, in hun eigen omgeving aan hun nieuwe school. Op De Ring geldt dat leerlingen zichzelf kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op onze school rekening met elkaar houdt en op een prettige manier met elkaar omgaat. Wij besteden hier aandacht aan in de begeleidingslessen en wij stimuleren een open sfeer waarin onderwerpen zoals (cyber)pesten en ruzie bespreekbaar zijn.

Openbaar onderwijs op Voorne-Putten

De Ring maakt deel uit van Stichting Onderwijsgroep Galilei. Onze onderwijsgroep verzorgt op vijf scholen voortgezet, openbaar onderwijs in Spijkenisse, Brielle en Hellevoetsluis. Binnen onze scholen geven we veel 'ruimte': ruimte voor elkaar en ruimte voor ontwikkeling. Hierbij spelen de leerlingen een belangrijke rol: zij ontwerpen zelf een deel van hun onderwijsproces.

De visie van De Ring

Op onze school bereiden wij de leerlingen voor op hun deelname aan de telkens veranderende samenleving. Dat betekent dat wij niet alleen het beste onderwijs bieden dat leidt naar het behalen van het diploma, er is ook veel ruimte voor het ontwikkelen van talent en hedendaagse vaardigheden.

De organisatie van de school

De schoolleiding van De Ring bestaat uit de heer J. (Jeroen) Werleman, rector en mevrouw M. Meral) Dedeci, conrector. De school is verdeeld in vier afdelingen, elk geleid door een afdelingsleider en een aantal afdelingscoördinatoren: de brugklasafdeling, de mavo-afdeling, de havo-afdeling en de atheneumafdeling. Klik hier voor meer informatie.

"Het onderwijs op onze school is 'toekomstbestendig'. Dat houdt in dat de school de leerlingen niet alleen voorbereidt op het succesvol afleggen van hun eindexamen, maar dat zij ook de vaardigheden en houding aanleren die zij nodig hebben om te kunnen deelnemen aan de snel veranderende en globaliserende samenleving"
(uit het schoolplan van De Ring van Putten)

Lees alles over De Ring in onze schoolgids

Uitgebreide informatie over de school is te lezen in de schoolgids van De Ring van Putten.

Toch nog vragen?
Neem contact op!

Versturen
Formulier verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.