Mavo

Op onze goed gestructureerde mavo-afdeling kies jij het profiel dat het beste bij jou past. Je volgt de keuze-uren die jij nodig hebt om de beste resultaten te behalen. Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? Op De Ring heb jij je eigen coach die je daarbij heel goed helpt. Zo ben je klaar voor je vervolgopleiding op het mbo, of de havo-afdeling van De Ring.

Onze mavo-afdeling
Alle leerlingen hebben een klassencoach. Deze coach heeft oog voor de individuele leerling, houdt het groepsproces goed in de gaten en begeleidt leerlingen bij het maken van de juiste keuzes. Dit gebeurt onder andere tijdens de begeleidingslessen. Tijdens deze begeleidingslessen wordt geïnvesteerd in bepaalde thema’s. Denk dan aan Leren Leren, plannen, profielkeuze en verschillende maatschappelijke thema’s om de leerlingen zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden de hun verdere schoolloopbaan.

Kwaliteit
Wij zijn trots dat onze mavo-afdeling staat als een huis. Jaar na jaar worden uitstekende resultaten behaald. Dit resulteert tot een kansrijke overgang naar het vervolgonderwijs.

Toch nog vragen?
Neem contact op!

Versturen
Formulier verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.