Kennismakingsmiddag groep 7

Zit jij in groep 7 en wil je een kijkje nemen op de leukste middelbare school van Spijkenisse en omgeving? Kom dan naar onze kennismakingsmiddag! Doe mee met het spannende spel 'Kraak de Kluis' en ontdek tegelijkertijd het schoolgebouw.

Zit jij in groep 7?

Over een paar maanden zit je al in groep 8! Je zult vast af en toe nadenken over je volgende stap: het kiezen van een middelbare school.

Om je een handje te helpen bij je keuze is er op woensdagmiddag 24 april 2024 van 14:30 - 16:00 uur een interactieve kennismakingsmiddag speciaal voor leerlingen uit groep 7.

Wat gaan we doen?

Je maakt een actieve en spannende ontdekkingstocht door De Ring van Putten. Onderweg kom je van alles te weten over de brugklas van De Ring: over de unieke brugklasafdeling, de keuzes die je kunt maken en de talentlessen die je kunt volgen.

Schrijf je in!

Doe jij ook mee? Schrijf je in via het onderstaande inschrijfformulier. Je ontvangt dan uiterlijk een week van tevoren een e-mail met alle informatie.

Wil je meer weten over de kennismakingsmiddag voor groep 7? Neem dan contact op met de afdelingsleider van de brugklas: wln@deringvanputten.nl

Toch nog vragen?
Neem contact op!

Versturen
Formulier verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.