Roparun 2024 

Met een team van maar liefst 20 collega’s van De Ring gaan we wederom deelnemen aan de Roparun. De start is in het plaatsje Clastres, zo’n 150 kilometer van Parijs en de finish is op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, op de Coolsingel in Rotterdam!

De Roparun is voortgekomen uit een weddenschap tussen twee atleten begin jaren'90. Zij renden met een aantal teams van Rotterdam naar Parijs, vandaar de naam. De doelstelling was vanaf dag één: het ophalen van geld voor een goeddoel. Hierbij gaat het om de levenskwaliteit van mensen met kanker te verbeteren. De missie van de Roparun is: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Er zijn veel manieren om geld in te zamelen voor het goede doel. Eén daarvan is het organiseren van een zaalvoetbaltoernooi, hierover leest u straks meer. Een andere -onmisbare- bron van inkomsten voor de Roparun is ieder jaar weer de opbrengst van de loten. Er zijn geweldige prijzen te winnen, zoals een hybrideauto, een e-scooter, e-bike, reischeques, Nintendo Switch, airfryer, tablet, E-reader en nog vele andere mooie prijzen! 

Hoe kunt u loten kopen? 

Dit jaar kunnen loten alleen digitaal gekocht worden. Let op: Wij zijn Team 173 | O.S.G. De Ring van Putten. Klik hier om direct naar de roparunloterij toe te gaan. Ook voor deze actie geldt: Iedere donatie is van harte welkom!

Sponsors

Zonder sponsors is het onmogelijk om deel te nemen aan de Roparun. We zijn dankbaar voor iedere bijdrage. Voeding, sportdrankjes, boodschappen, fiets checks, maaltijden; zonder dit soort zaken komen we het weekend niet door. Zou u ons willen sponsoren, op wat voor manier dan ook, laat het ons weten via mail bbm@deringvanputten.nl

Met vriendelijke groet, namens team # 173,
Mark Bubberman en OnnoRonteltap, teamcaptains