De gratis CJP pas (bericht van de Oudervereniging)

De oudervereniging van De Ring van Putten biedt alle leerlingen een gratis CJP (cultureel jongeren paspoort) aan. Heeft uw zoon/dochter de CJP al geactiveerd? Medio december ontvingen alle leerlingen in hun schoolmail een activatielink, hiermee kunnen zij hun CJP activeren en direct in gebruik nemen. De activatielink is terug te vinden in de mailbox met de zoekterm ‘CJP’. Het activeren gaat heel gemakkelijk door op de link in de mail te klikken, vervolgens is het handig de CJP-app te installeren. Deze is te vinden in de App Store en via Google Play.

Waanzinnig veel VOORDEEL met een eigen CJP
Waarom zou u uw zoon/dochter aanmoedigen de CJP te activeren? Met de CJP krijgt uw zoon/dochter flinke kortingen op bioscoopbezoeken, concerten, theatervoorstellingen, festivals en musea. Soms zijn er zelfs kortingen voor familie/vrienden die meegaan met de CJP-houder, dit betekent dus ook korting voor u! Ook zijn er kortingen tot wel 25% op lifestyle producten en gadgets, zoals sneakers, make-up en elektronica.

Waarom bieden wij deze CJP aan?
Met de aanschaf van de CJP voor de leerlingen hopen wij alle leerlingen in staat te stellen om hun culturele smaak te ontwikkelen en hun culturele horizon te verbreden. Daarnaast ondersteunt CJP alle deelnemende scholen in het aanbod van culturele activiteiten aan hun leerlingen. Zo konden op De Ring van Putten dit schooljaar de volgende activiteiten al gerealiseerd worden: lezing van schrijver Buddy Tegenbosch (3 mavo), lezing schrijver Raymond van de Klundert (4 atheneum), lezing schrijver Maren Stoffels (brugklas), Debatdag (5 havo), keuzevoorstelling in theater de Stoep ten behoeve van CKV (4 havo en 4 atheneum), Phileas Fogg Theatre (1 atheneum) en een CKV-workshopdag (3 mavo).

Wij hopen dat alle leerlingen met plezier gebruik zullen maken van hun CJP