Wij zijn
De Ring van Putten

De Ring van Putten is al bijna  50 jaar de middelbare school voor mavo, havo en atheneum in Spijkenisse. Onze school heeft een eigen brugklasafdeling voor onze leerlingen uit de eerste klas. Wij bieden openbaar onderwijs aan kinderen uit heel Nissewaard, Hoogvliet en Albrandswaard.

Welkom op De Ring van Putten!

De reis van je leven
begint op De Ring

Op De Ring maak je de reis van je leven

Op De Ring bereiden wij jou het beste voor op je toekomst. Op onze school houden we veel rekening met verschillen tussen leerlingen en is er  ruimte voor talentontwikkeling. Bovendien leren wij je hoe je de keuzes maakt die passen bij je ontwikkelingsbehoefte. De Ring is een fijne school waar leerlingen met plezier naartoe gaan.

Hoe zorgen wij daarvoor? Op onze website lees je alles over het onderwijsmodel van De Ring van Putten.

Wij bieden meer dan een diploma

Op De Ring dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen. Als pauzesteward, lid van de leerlingenraad, of leerlingenvereniging K'68 krijgen onze leerlingen de verantwoordelijkheden die bij hen passen. Jij leert hierdoor zelf initiatieven te nemen en er samen met andere leerlingen voor te zorgen dat De Ring een fijne school is.

Wij leiden je niet alleen op voor je middelbareschooldiploma, maar wij zorgen er ook voor dat je vaardigheden beheerst waarvan je op je vervolgopleiding en in je verdere toekomst veel plezier zult hebben.

Praktische
info
Ontwikkel jezelf en doe wat je leuk vindt
De Ring is voor iedereen makkelijk bereikbaar