Woensdag 3 april: Goede Doelendag

Op woensdag 3 april vindt onze Goede Doelendag plaats. Alle medewerkers, docenten en leerlingen zetten zich deze dag in om zo veel mogelijk geld op te halen voor ons Roparunteam.

  • De leerlingen van klas 1 t/m 3 proberen zo veel mogelijk geld op te halen door zoveel mogelijk gesponsorde rondjes rond het hockeyveld te rennen.
  • De leerlingen van de 4e klas proberen zo veel mogelijk geld op te halen door óf deel te nemen aan workshops óf door het uitvoeren van klusjes. Dit kennen wij ook wel als een ‘heitje voor een karweitje.
  • De leerlingen van de 5e en 6e klas proberen zo veel mogelijk geld op te halen door het uitvoeren van klusjes. Dit kennen wij ook wel als een ‘heitje voor een karweitje.

Ook dit jaar hebben we weer een veiling met producten en diensten. De veiling loopt tot en met 1 april en de opbrengst wordt ook op 3 april bekend gemaakt. Kijk hier naar de veilingitems.

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Dit is de vijfde keer dat een team van De Ring van Putten mee doet aan de Roparun.