Vrijwilligers mediatheek gevraagd

Beste ouders/verzorgers,

De mediatheek is een plek waar leerlingen zelfstandig en in rust kunnen werken.
Daarnaast kunnen leerlingen in onze mediatheek o.a. gebruik maken van een collectie jeugdliteratuur, Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse literatuur, naslagwerken en informatieve boeken, kranten en tijdschriften.

In de mediatheek van onze school werkt een beheerder mediatheek die door vrijwilligers wordt ondersteund. Deze vrijwilligers zijn meestal ouders van onze leerlingen die een dagdeel per week komen helpen.

Wij willen dit team van vrijwilligers graag uitbreiden. Daarom zoeken wij enthousiaste ouders met een flexibele instelling die het leuk vinden om in de dynamische omgeving van De Ring met leerlingen te werken.

Wat gaat u doen?

Na een inwerkperiode bestaan de werkzaamheden o.a. uit het uitlenen en innemen van boeken, het registreren van het computergebruik, het opruimen van ingeleverd materiaal, toezicht houden en het  assisteren bij het kastklaar maken van boeken.

De werktijden

De werktijden zijn van 8.30 tot 12.00 uur of van 12.00 tot 15.30 uur.
Wij zoeken hulp voor diverse dagdelen.

Bent u geĂ¯nteresseerd? Dan bent u van harte uitgenodigd om een e-mail te sturen naar Karin Neijzen; en daarbij aan te geven welk dagdeel u beschikbaar bent. Wij nemen daarna contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Karin Neijzen
Beheerder mediatheek