RopaRun 2023 Team #173 De Ring van Putten

Omdat het weer mag en kan, gaan we hem weer lopen en fietsen. En gaan we weer afzien: De RopaRun!

RoPa (Rotterdam-Parijs) Run is het allang niet meer, door Franse regelgeving. Ook tijdens Pinksteren 2023 wil Frankrijk geen enkel risico lopen. Daarom rennen en fietsen we en zien we af, zonder ook maar een voet op buitenlands grondgebied te zetten. Met een groep van zo’n 20 medewerkers van De Ring van Putten vertrekken we op zaterdag 27 mei vanuit Enschede en arriveren we op maandag 29 mei 2023 in Rotterdam.

Het belangrijkste doel van deze bijzondere drie dagen en twee nachten samenzijn, is: Geld inzamelen voor het Goede Doel. We hebben het met elkaar over het creatief inzamelen van geld, zoals het aanbieden van spullen en diensten van collega’s aan collega’s en aan ouders/verzorgers. Denk hierbij aan spullen als woonaccessoires en tuingereedschap en diensten als koken en ramen zemen, etc. Maar ook een sponsorloop door de leerlingen, een veiling (fysiek en online) met medewerkers van De Ring, ouders/verzorgers en leerlingen waarbij diensten en goederen geveild worden, staan in de planning.

Onder de bezielende leiding van teamcaptains Tom Dinjens en Bart de Ruiter gaan we de uitdaging aan. Er zijn al diverse activiteiten opgestart, zoals een voetbaltoernooi, de inzameling van plastic flessen en de verkoop van loten. Op woensdagmiddag 19 april worden er in de middag activiteiten ondernomen. Daar ontvangt u spoedig informatie over. We houden u op de hoogte en hopen dat u samen met ons de missie van RopaRun steunt: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.