Minitour voor groep 8

Woensdagmiddag en -avond 16 november, hebben ruim tweehonderd groep 8-leerlingen en hun ouders tijdens de minitour van De Ring kennisgemaakt met onze brugklasafdeling.

De groep 8’ers werden ontvangen in de westvleugel waar ze voorafgaand aan een miniles naar keuze een korte presentatie over De Ring volgden. Daarin hoorden zij over onze unieke brugklasafdeling, over de keuzes die je op De Ring kunt maken en over de begeleiding door de coach. Vervolgens maakten zij onder begeleiding van onze leerlingen een rondje door een deel van de school. Zij zagen dat in de compacte brugklasafdeling alles onder handbereik is, dat wij een mooie grote sporthal hebben en zij hoorden het verhaal achter het kunstwerk in de grote hal. Tot slot was er uitgebreid tijd voor een persoonlijk praatje en konden de kinderen en hun ouders hun vragen stellen aan de docenten en leerlingen van De Ring. Uit de positieve reacties van onze gasten bleek, dat het een geslaagde middag en avond was.

In januari ontvangen wij de basisscholen voor de minilessen voor groep 8 en op zaterdag 11 februari openen wij voor iedereen de deuren tijdens het Open Huis.