International VECON Business School – pitchen voor ondernemers

Vrijdag 22 maart hebben de leerlingen van de International VECON Business School hun eerste pitches gehouden voor 8 ondernemers.

Jouw eigen idee presenteren voor 8 succesvolle ondernemers die van de hoed en de rand weten, is natuurlijk ontzettend spannend. Maar de leerlingen hebben boven verwachting gepresteerd. We zijn enorm trots op wat de leerlingen hebben laten zien.

Van het ontvangen van de gasten tot de verzorging van de catering. Van de ongelooflijke voorbereiding voor een optimale presentatie tot het ontvangen en omgaan met kritiek. Ze hebben het allemaal gedaan.

De ondernemers waren na afloop unaniem lovend. De leerlingen hebben complimenten gekregen over hun zelfvertrouwen, de manier waarop ze zichzelf presenteerden, de manier waarop ze ervoor zorgden dat de ondernemers zich welkom voelden en hoe beleefd en geïnteresseerd de leerlingen waren bij de afsluitende borrel. Niets dan complimenten.

De kritiek die ze ontvingen verwerken de jonge ondernemers in hun bedrijfsplan. De volgende uitdaging staat namelijk al voor de deur! Vrijdag 5 april om 19:00 uur zullen de jonge ondernemers hun verbeterde plan presenteren aan geïnteresseerden om zo voldoende aandelen te verkopen om hun bedrijf daadwerkelijk van de grond te krijgen en te kunnen starten.

We hebben inmiddels al veel aanmeldingen ontvangen, maar wanneer u ook op vrijdag 5 april om 19:00 aanwezig zou willen zijn bij de presentaties kan dat uiteraard.

Stuurt u dan een mail naar brn@deringvanputten.nl onder vermelding van ‘Presentaties Business School’.

Noël van Bergen
Sherida Kranenburg
Sectie economie en bedrijfseconomie