Halloween brugklasfeest 2017

Het Halloween brugklasfeest was weer een groot succes.

Het feest begon om 20.00 uur en er stonden al veel leerlingen vol enthousiasme om 19.30 uur voor de deur van de school.
Om 20:00 uur, toen de deuren opengingen, stond er al een hele lange rij. De leerlingen van de eerste klas probeerden allemaal zo snel mogelijk naar binnen te komen. In alle haast en uit enthousiasme, vergeet je dan soms je toegangskaartje voor het feest, je schoolpasje of ben je zelfs helemaal vergeten een kaartje te kopen. We zagen het allemaal even door de vingers want je eerste feest op de middelbare school is altijd spannend.

Toen iedereen binnen was, kon het feest natuurlijk echt beginnen. De leerlingen waren volop bezig met de spellen en de karaoke. We hadden de spellen stokken vangen, darten en een spel op een groot luchtkussen. Degene die de meeste punten gehaald had bij éen van de spellen, kreeg aan het einde van de avond een bioscoopbon als prijs. De meeste leerlingen waren heel erg leuk verkleed en hadden hele mooie Halloweendingen op hun gezicht gemaakt met schmink. Degenen die het leukste verkleed waren kregen ook een bioscoopbon als prijs.

Het spookhuis was ook een groot succes. Ik hoorde veel leerlingen zeggen: “Het was echt supereng, maar wel heel leuk.”

Nadat de spellen ‘gesloten’ waren, ging iedereen naar de aula, waar de muziek werd gedraaid. In het begin was het nog even wennen, maar al snel kwam iedereen los. Er werd volop gedanst en meegedaan.

Om 11 uur was het toch echt afgelopen en moest iedereen weer naar huis.

We hebben veel rondgevraagd wat iedereen van het feest vond en we hebben tot nu toe alleen maar positieve reacties gehoord. Ze hebben het allemaal heel erg naar hun zin gehad en kijken uit naar het volgende schoolfeest.

Ook wij vonden het weer heel gezellig om te helpen bij dit schoolfeest.

Sanne Kleinekoort & Marissa Vos, 5 havo