Opbrengst goededoelendag ten behoeve van Roparun

Op woensdag 24 mei stond De Ring van Putten in het teken van onze goededoelendag. Alle leerlingen en het gehele personeel hebben zich ingezet om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Roparunteam van onze school.

De leerlingen uit de eerste twee leerjaren hebben zich tijdens de mini-Roparun op het hockeyveld in het zweet gewerkt door in 20 minuten zoveel mogelijk gesponsorde rondjes rond het hockeyveld te lopen. Het was een drukte van belang en medeleerlingen, enkele ouders en opa’s en oma’s, moedigden de lopers enthousiast aan.

Klas drie en hoger ontplooiden allerlei activiteiten die geld zouden opleveren. Zo werden de auto’s, motoren en fietsen van de docenten in de was gezet, loempia’s verkocht, game-toernooien georganiseerd maar ook het ouderwetse ‘heitje voor een karweitje’ werd ingezet. Ouders zagen hun kans schoon om hun kinderen eindelijk wat huishoudelijke taken te laten uitvoeren. Zo moesten ze grasmaaien, onkruid wieden of het huis een flinke schoonmaakbeurt geven.

Het resultaat mag er zijn: een fantastisch bedrag van € 15.500 is opgehaald. We zijn dan ook meer dan trots op onze leerlingen!

Het Roparun-team van De Ring van Putten (team 321) heeft de Roparun gelopen van Parijs naar Rotterdam.