De virtual tour van De Ring

DE RING VAN PUTTEN: ONS OPEN HUIS, BIJ JÓU THUIS!

Zit jij in groep 7 of 8? Normaal gesproken zou je in deze periode de open dag van middelbare scholen bezoeken om te kijken wat jouw nieuwe school wordt. Dit jaar doen we dat anders: jij bezoekt het Open Huis van De Ring van Putten gewoon vanuit je eigen huis! 

UNIEK: DE VIRTUAL TOUR VAN DE RING

De Ring van Putten heeft voor jou een ‘Virtual Tour’ gemaakt. Net als bij ons ‘gewone’ Open Huis kun je zèlf De Ring ontdekken. Je kunt ‘rondlopen’ door onze school en je leest van alles over de brugklasafdeling en de vakken die je op De Ring krijgt. 

Maar er is méér: je kunt filmpjes bekijken met informatie over de school en over alle extra’s van De Ring. Je kunt zelfs natuurkunde- en scheikundeproefjes doen. En dat doe je allemaal gewoon vanuit je eigen huis! 

HOE WERKT HET?

Voor het beste resultaat bekijk je de tour op een PC.
KLIK HIER VOOR DE VIRTUAL TOUR!

DOE MEE EN WIN EEN JBL SPEAKER!

Zorg dat je de héle school ontdekt, zodat je de tien letters vindt die in het gebouw zijn verstopt. Maak met deze letters het juiste woord en stuur dit uiterlijk 7 februari 2021 naar:

  • instagram: dm naar osgderingvanputten of
  • via mail: ktt@deringvanputten.nl

onder vermelding van je naam, basisschool, groep en een e-mailadres

Tip 1: We hebben het je niet makkelijk gemaakt, dus je zult soms goed moeten inzoomen!
Tip 2: Het woord dat wij zoeken, heeft alles te maken met ‘hoe vrienden met elkaar praten’. 

Uit de goede inzendingen trekken wij twee winnaars. Zij winnen een JBL speaker! 

6 FEBRUARI: OPEN HUIS

Op zaterdagochtend 6 februari ontvangt De Ring alle leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders in een rechtstreeks programma dat via het frame hier wordt uitgezonden: De Ring Live! Dit interactieve programma begint om 11 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De bezoekers krijgen informatie over De Ring, zij kunnen online meedoen aan een online les en zij kunnen tijdens de virtual tour een mooie prijs winnen. Bovendien biedt de school de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek nader kennis te maken en vragen aan de school te stellen.