Wat leuk dat je je hebt opgegeven voor de Online Sneak Preview van De Ring van Putten op {Datum Sneak Preview:3}

We hadden je graag gewoon op onze school willen ontvangen, maar je begrijpt dat wij rekening moeten houden met de coronamaatregelen. Gelukkig kunnen wij je online ook heel veel vertellen over De Ring!

Wat is een Online Sneak Preview?

Op 6 februari 2021 is ons Open Huis, maar jij kunt nu alvast online ‘op bezoek komen’ op De Ring van Putten. Wij vertellen je dan over onze brugklas en jij kunt je vragen aan ons stellen.

Hoe werkt het?

– De Online Sneak Preview gaat via Microsoft Teams. Je krijgt binnenlort van ons een uitnodiging in de vorm van een linkje. Via dit linkje kun je op het tijdstip van de Sneak Preview aan de presentatie deelnemen.

– Om mee te kunnen doen, is het handig om het programma Microsoft Teams op je computer of tablet te installeren maar dat hoeft niet, je kunt ook gewoon online in de browser deelnemen. In de mail met de uitnodigingslink staat straks:
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering, als je daar op klikt, krijg je de keuze om de app te installeren of om online mee te doen, zie ook onderstaande afbeelding. Wil je de app gebruiken, installeer die dan op tijd, zo kunnen wij je nog helpen als er technische problemen zijn.

– Microsoft Teams werkt het beste als je de webbrowser Chrome gebruikt. Werk je met een computer van Apple? Gebruik dan het liefst ook Chrome aangezien Safari soms problemen oplevert.

Spelregels

– Zet de microfoon van je computer uit. Op die manier praten wij niet door elkaar en kan iedereen alles goed verstaan.

– Je mag zelf kiezen of je de camera van je computer aan zet of niet.

– Heb je een vraag aan De Ring van Putten? Tijdens de Online Sneak Preview kun je deze stellen in de chatfunctie van het programma Teams.

Microsoft Teams-vergadering

 

Hieronder alvast de link naar de Sneak Preview
Neem deel via uw computer of mobiele app

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Meer informatie | Opties voor vergadering

Vragen?

Als je technische vragen hebt over Microsoft Teams, stuur dan een e-mail naar qrs@deringvanputten.nl.

Graag tot ziens op de Online Sneak Preview van De Ring van Putten!

Met vriendelijke groeten,

J. Werleman, rector